MENÜ

Vadonatúj CoreXY rezonancia kompenzált FDM gépeinkkel most 3x gyorsabban tudunk azonos minőségben és pontossággal nyomtatni. Magunknak időt, Önnek pénzt spórolva kompromisszumok nélkül!

3d tervezés és javítás

Tervezés

Nem mindenkinek van meg a szükséges szoftveres vagy hardveres háttere ahhoz, hogy modellt készítsen. Természetesen ezen vásárlóinknak sem kell semmilyen negatív kompromisszumot kötnie. Ipari munkaállomásaink segítségével könnyedén és gyorsan tervezünk 3D-s modellt akár kézi rajzból is. Sőt ha egyszerű a modell, akkor akár szöveges leírás alapján is elkészítjük a nyomtatható modellt. Küldje el az ajánlatkérő formulában vagy direkt email elérhetőségünket használva.

Javítás

Sokszor kapunk olyan modellfájlt, amit egyszerűen nem vagy csak nagyon különleges esetben tudunk kinyomtatni. Ilyen esetben ha van rá lehetőség akkor a modell javítását javasoljuk. Ha a vásárló úgy kívánja akkor a javításokat a nyomtathatóság érdekében mi is megvalósíthatjuk. Viszont ha Önnek az megfelelőbb akkor visszaküldjük a javaslatainkat a módosításra, hogy Ön végezhesse el a javításokat. Az előbbi esetében az árak aloldalon található javítási áraink a mérvadóak.

ÁrainkAjánlatot kérek